Blog

Sterren of vliegtuigen?

  • 17 februari 2016

Afgelopen nacht er op uit geweest om weer een paar mooie plaatjes te schieten in en om Winsum. De weercondities waren perfect.
Op het moment dat ik onderstaande foto maakte zag ik een vallende meteoor. Ik was er heilig van overtuigd dat ik hem wel eens op m’n foto kon hebben.

Ik gebruikte m’n camera op een statief met een sluitertijd van 30sec. Precies in die 30 seconden viel die. Doordat ik erg twijfelde heb ik contact opgenomen met Albert Dros. Albert heeft vorig jaar een geweldige foto(zie) gemaakt in Nederland die de wereld overging, en natuurlijk wat meer ervaring heeft dan ik.

Albert bevestigde inderdaad dat het om twee vliegtuigen ging.

desalniettemin een geweldige foto mét twee vliegtuigen;)

vallende ster

Klik op de foto voor volledige grote.